Galakväll den 27 September 2019 på Volvo Museum

BLACK LIGHT
”Den sista riktiga Bondfilmen”

Den 13 juli 2011 träffades Lars Gahlin och Mats-Ola Pålsson av tradition för att titta på ett par James Bond-filmer. Då föddes idén om att ”man skulle göra den sista riktiga Bondfilmen”.
6 år senare var det premiär i Strömsnäsbruks Folkets hus för BLACK LIGHT – Den sista riktiga Bondfilmen.

Filmen är gjord med nollbudget och har aldrig varit tänkt att generera vinst, istället skänks alla intäkter oavkortat till Världens Barn. Minst 12.000 personer har redan sett den.

Nu har turen kommit till Göteborg! Det blir en stor galakväll på Volvo Museum i Arendal, Göteborg den 27 september, i samband med att Världens Barn startar sin insamlingsvecka 2019.

Säkra din plats genom att köpa biljett, se nedan.

Filmvisning:
Insläpp kl 17:30, mingel, fotografering & ”bubbel”
Filmvisning startar 18:15 med introduktion av upphovsmakarna
Boka biljett genom att swisha 100 kr till 9019506 (Radiohjälpen Världens barn), märk med film1
Bevis på betalning gäller som biljett till föreställningen.

Filmen är 90 minuter lång och barntillåten, i sällskap med vuxen.

Läs mer om filmen på Facebook där ni även kan se trailers från filmen.

Den sista riktiga Bondfilmen på Facebook